marți, 13 mai 2014

Noul cod al bunelor maniere

"Politeţea este ca aerul din pneuri: 
nu costă nimic şi împiedică accidentele"

Bunele maniere suntsuntîntotdeauna la modă. Vreţi să fiţi respectat şi îndrăgit, să aveţi succes şi să faceţi de fiecare dată o impresie bună?
Aflaţi cele mai bune soluţii din această carte. Învăţaţi cum să vă comportaţi între cunoscuţi şi prieteni, la serviciu şi oriunde în lume: la masă, la petreceri, pe teren de sport şi în mijloacelor de transport.
Astăzi există lucruri care în urmă cu un secol nu erau întâlnite nici în romanele ştiinţifico-fantastice. La acea vreme nu există telefoane mobile şi mijloace de comunicare pe care le folosim astăzi. Aflaşi care sunt regulile de comportament pe care trebuie să le respectaţi atunci când folosiţi astfel de mijloace de comunicare.
  • Bazele comportamentului: prima impresie contează! Totul despre salutul potrivit, comportamentul corect la masă şim conversaţii fără gafe.
  • Profesioniştii comportamentului în viaţă privată: Totul despre comunicarea modernă şi comportamentul potrivit în cotidian.
  • Comportamentul în afaceri: Pătrunderea şi ascensiunea în activitatea comercială - de la interviul perfect şi codul vestimentar potrivit locului de muncă până la corespondenţa potrivită mediului de afaceri.

Noul cod al bunelor maniere / silke Schneider- Flaig; trad.: Ionescu Iulia. - Bucureşti: Editura All Education, 2011
ISBN978-973-684-736-3

A efectuat: Lepădatu Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu